Szolgáltatások

Arckezelések:

Tisztító kezelések:
 • Kis tisztító kezelés: Csak a tisztításra koncentráló rövid kezelés. A bőr letisztítása és radírozása után a gőz alatt kb.10 perces rövid csak arcmasszázzsal a bőr felpuhítása után, jön a tisztítás. Majd fertőtlenítés és egy összehúzó pakolás után egy befejező krém kerül a bőrre.
 • Alapkezelés: Tisztításra és kicsi táplálásra is koncentráló kezelés. Ebben benne van: tej, peeling, tonik, 25 perc masszázs, puhítás, tisztítás, tápláló pakolás, összehúzó pakolás és befejező krém.
 • Bővített kezelés: Nem csak a tisztításra, hanem a bőr mélyebb rétegeinek táplálására is koncentráló kezelés, gépi kezeléssel. A tisztítás mellett kiemelt szerepet kap a bőr táplálása is. Ez tartalmazza: tej, peeling, tonik, 30 perc masszázs, puhítás, tisztítás, tápláló pakolás, összehúzó pakolás, ampullával és krémmel gépi kezelés /pl. ultrahang/ és befejező krém.
 • Tini kezelés (18 éves korig): Ez a tisztító kezelés a faggyútermelést szabályozza, mely segít megelőzni a pattanások megjelenését. A kezelés eltünteti a zsíros fényt, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. Ebben benne vam: gél, peeling, tonik, puhítás, tisztítás, VIO, összehúzó pakolás, ultrahang és befejező krém.
 • Férfi kezelés: Csak a tisztításra összpontosító kezelés. A tisztító kezelés faggyútermelést szabályozó, mely segít megelőzni a pattanások és miteszerek megjelenését. A kezelés eltünteti a zsíros fényt, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. Ebben benne van: gél, peeling, tonik, puhítés, tisztítás, fertőtlenítés, összshúzó pakolás és befejező krém.
 • Hát kezelés: A hát pattanásainak tisztítására koncentráló kezelés. A kezelés szabályozza a faggyútermelődést, fertőtlenít és gyulladást csökkent. Ebben benne van: gél, peeling, tonik, puhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás és befejező krém.
Regeneráló kezelés:

Ez egy kényeztető, relaxáló kezelés, mely során a bőr mélyebb táplálásához bőrtípusnak megfelelő krémeket használok. A bőr hidratált, feszes és táplált lesz ezáltal késleltetjük az öregedés látható jeleit. Ez a kezelés tartalmaz: tej, peeling, tonik, 30 perc masszázs, tápláló pakolás és ampullával és krémmel gépi kezelés/pl.ultrahang/, befejező krém.

Kis regeneratív kezelés:

Pihentető kezelés, mely során nem alkalmazunk gépi kezelést. Bőrtípusnak megfelelően hidratál, feszesít. Ebben benne van: tej, peeling, tonik, 30 perc masszázs, tápláló pakolás és befejező krém.

Szemkörnyék kezelés:

A szem körüli bőr vékonyabb, mint a testünk többi részén, ezért sokkal érzékenyebb a külső hatásokra, mint a nyomás, dörzsölés valamint a nem megfelelő vérkeringésre, vízhiányra. Ezen tényezők miatt nagy figyelmet kell fordítani a szemkörnyék kezelésére. A szemkörnyék kezelés eltűnteti a fáradtság jeleit, a tekintet újra csillogó lesz. Csökkenti a szem alatti karikákat, illetve táskákat, azonnali lifting hatást mutat. Ebben benne van: letisztítás, ampulla, szem maszk, szemkezelő krém.

Gyantázás:

A gyantázást a bőr előkészítésével kezdjük, ezért az előkészítő hab nélkülözhetetlen. Előkezeli a szőrszálakat, ezáltal hatékonyabb gyantázást tesz lehetővé. Ezután következhet a gyanta felvitele, amely területenként változó. Patronnal kizárólag csak a sima felületet, kart, lábat, hátat gyantázunk. Ez a gyanta olyan szerkezetű, mely megtapad a szőrön, azonban nem keményedik meg majd egy speciális papír segítségével eltávolítjuk. Előnyei közé sorolható, hogy alacsony hőmérsékletű, ezért ideális az érzékeny bőrre is és nagyon higiénikus, mert csak egyszer használható. A lágy kötőszövetű területekre, mint arc, hónalj, bikini vonal, (intim területek), egyszer használatos rugalmas gyantát alkalmazunk. Így elkerülhetjük a bőrsérüléseket, fertőzéseket és nem utolsó sorban kevésbé fájdalmas. Különleges hatékonyságú, ugyanakkor gyengéd szőrtelenítést tesz lehetővé. A szőrszálakat közvetlenül a bőr felületénél ragadja meg, de nem ragad a bőrhöz és egy rántással eltávolítható. A gyantázás után utókezelő habot vagy olajt alkalmazunk, amely eltávolítja a gyanta maradványokat, valamint csökkenti a lehetséges irritációt és nyugtató, fertőtlenítő hatású. Külön gondot okoz a szőrtüszők eldeformálódása. Ilyenkor a szőrszál elfut a hámsejtek között, és gyulladást okoz. Az ilyen problémák megoldására szolgál az erősen hámlasztó Underpil oldat, mely megkönnyít a benőtt szőrszálak eltávolítását a láb, hónalj, bikini vonal felületéről. Az Underpil oldatot beszerezheti nálam!

Szőkítés:

Ha zavarják önt a gyengén megerősödött szőrszálak a bajusz, kar és has területén, akkor ideális a szőrzet szőkítése, mely fájdalom mentes és esztétikus megjelenést biztosít.

Szempilla és szemöldök tartós festése:

A tartós szempillafestés körülbelül 4 hétig tartja meg a fekete vagy sötétbarna színét. Előnye, hogy nem kenődik el és sötét színével mindig kiemeli a szemet. Szemöldök tartós festése 3-4 hétig tart. Előnye, hogy nem kell ceruzával megrajzolnia a vonalát illetve nem kenődik el. Több színből választhat, hajszínéhez igazítva.

Csokoládé SPA kezelés:

Ez a kezelés az egyénnek élvezetet nyújt, ideális amikor stresszes és húzódik vagy túl száraz a bőre. Örömérzést nyújt, az érzékekre hat, az érzékszervek számára kényeztetés. Élénkíti az érzékeket, feloldja a stresszt és áltlános jó közérzetet biztosít a kakaóban megtalálható hatóanyagok révén. Hidratálja, feszesíti, rugalmasítja és táplálja a bőrt. Arc, nyak és dekoltázsra alkalmazzuk. Ebben benne van: tej, cukor peeling, tonik, csokoládé pakolás, narancsos-csokis krémmel masszázs és befejező krém.

Zöld tea SPA kezelés:

A Sencha zöld tea kezelés lehetővé teszi a személyre szabott kezeléseket. A zöld tea nagymértékben tartalmaz antioxidánsokat, amelyek megakadályozzák a szabadgyökök képződését, ezáltal az egyik legfontosabb bőröregedés gátló anyagok közé soroljuk őket. A zöld tea hatásának fokozásáért és személyre szabott kezeléseként a Sencha koncentrátumokat alkalmazunk, attól függően, hogy milyen jellegű a kezelés. Ez lehet például méregtelenítő és feszesítő. A hidratálásra és táplálásra pedig egy gyümölcskivonattal gazdagítjuk a masszázskrémet. A kezelés frissíti, táplálja és ásványi anyagokkal telíti a bőrt. A kezelés után friss, egészségesebb lesz a bőre. Ez a kezelés tartalmaz: tej,peeling,tonik,gyümölcsös masszázskrém,pakolás feszesítő,méregtelenítő koncentrátumokkal és befejező krém.

Gépi kezelések:
 • Ultrahang: Az ultrahang egy olyan gépi kezelés, amely segít a hatóanyagok mélyebbre való bejuttatásában. Az ultrahang hullámok számunkra nem érzékelhetőek, ezért kellemes érzésű a kezelés. A bőr víz- és zsírhiányának pótlására használjuk.
 • Hidroabrázió: A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Mivel nagyon gyengéd kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható. Hatására javul a bőr hatóanyag felvevő képessége és újra üdévé és simává válik.
 • Mikrodermabrázió: A mikrodermabrázió egy bőrcsiszolás melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Ez a kezelés olyan felszíni bőrproblémák kezelésében hatékony, mint a nap okozta bőrfoltok, finomabb ráncok, a bőr öregedésével járó foltosodás, akné és felszíni hegek. A kezelést a gyémántszemcsékkel bevont fej érdes felületével végezzük és a készülék az elhalt sejteket folyamatosan leszívja enyhe vákuum segítségével a bőr felszínéről. Kúraszerűen bőrtípustól és probléma nagyságától függően 1-2 heti rendszerességgel, több alkalommal kell megismételni a tartós eredmény érdekében. Ezt a kezelést csak ősztől-tavaszig végezzük, mivel a lecsiszolt hámréteg miatt a bőr fényérzékeny. A bőrcsiszolás hatására megnő a bőr hatóanyag felvevő képessége ezért a kezelés végén egy ultrahangos hatóanyag bejuttatást végzünk mely segítségével megnyugtatjuk és tápláljuk a bőrt.
 • Hideg-meleg kalapács: A hideg-meleg terápiás készülék a hatóanyagok mélyreható felszívódását és tartós hatását segíti elő. A kezelőfej megosztott (hideg és meleg oldallal rendelkezik) melyet váltogatva érintünk a bőrfelülethez. A meleg tágítja a vérereket, a pórusokat, segíti a hatóanyagok felszívódását, míg a hideg összehúzza az ereket, bezárja a pórusokat, az így keletkezett hatóanyagcsapda biztosítja a kezelés hosszútávú, jótékony hatását, és nyugtatja a bőrt. A hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt, ezáltal feszesebb és fiatalosabbá válik az arc.
 • Mezopen: A mezopen kezelés jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrfiatalító anti-aging kezelés a mezoterápiás kezelések között. Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek. Az elsődleges hatás a mikro tűszúrások következtében létrejövő un. kollagén indukciós hatás, a másodlagos pedig a mezoterápiás hatóanyagok bevitele által létrejött sejt megújító hatás. Mezopenes kezelés jól alkalmazható ráncok halványítására és eltüntetésére, tág pórusok kezelésére, pattanásos bőr után maradt hámsérülések eltüntetésére, megereszkedett petyhüdt bőr feszesítésére és pigmentfoltok halványítására. A kezelést ősztől-tavaszig végezzük 1-2 heti rendszerességgel, több alkalommal bőrállapotnak megfelelően. Majd havi egyszer fenntartó kezelés ajánlott a tartós eredmény érdekében. A mezopen mikro tűs kezelést előtt fájdalomcsillapító krémmel átkenjük a bőrt, hogy semmilyen kellemetlen érzéssel ne járjon a kezelés. Majd a kezelést követően nyugtató pakolással enyhítjük a bőr enyhe kipirosodását.
 • VIO: A VIO-t a problémás bőrök kezelésére alkalmazzuk, mert fertőtleníti a bőrt és összehúzó hatása van.
Masszázs:

A masszázst nem csak arcon, hanem nyakon, dekoltázson, karon, vállon és egy kicsit a háton is végzem egyben. A masszázsnál a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos krémet viszünk be a bőrbe. A masszázs hatása, hogy megtornáztatja az izmokat, anyagcsere fokozó hatású, vérbőséget fokoz és felfrissíti a bőrt. A masszázs alatt végig halk relaxáló zene szól a teljeskörű pihenés érdekében. A kozmetikai masszázshoz választhat kiegészítésként féldrágaköveket. A felmelegített féldrágakövekkel (rózsakvarc, hegyikristály, malachit és gránit) való masszírozás pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre. A bőr számára bársonyosan puha érzést nyújt és energetikai tulajdonságaikkal hozzájárulnak a mindennapi stressz ellensúlyozásához illetve belső középpontunk - testi és lelki – megerősítéséhez, amelyek lehetővé teszik a teljes körű relaxálást és a stresszoldás mellett gyógyító hatásukat is ki lehet használni.

Smink:

Nappali, alkalmi és mennyasszonyi sminkeket MAC és Coverderm professzionális sminkkollekcióval készítem el. A kollekció kiváló minőségű és divatos színválasztékkal rendelkezik. Fő jellemzője, hogy tartós és bőrbarát, amely lehetővé teszik a szép smink elkészítését. Legyen szó egy vacsoráról, baráti összejövetelről, bálról, esküvőről vagy rendezvényről egy smink nagyban hozzájárul az igényes, szép megjelenéshez. A smink elkészítése után fixáló anyagokat használok, ezért nem kell aggódni, hogy nem lesz tartós a sminkje, mert legalább 12 órán keresztül tartani fog.

Műszempilla:

Természetes hatású tincses műszempilla, amely mókus szőrből készült. 3 különböző méretének köszönhetően lehetőséget biztosít, hogy személyre szabottan készíthessük el a műszempillát, attól függően, hogy hosszabbítani vagy dúsítani szeretnénk a szempillákat. Az elvesztett tincsek pótolhatóak vagy a maradék leszedhető. Körülbelül 3-4 hétig tartós.

Fülbelövés:

A fülbelövést steril, orvosi fémből készült, nikkel mentes fülbevalóval végzem. A belövő készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, így szinte fájdalommentes a füllyukasztás. Arany vagy ezüst színű fülbevalók széles kínálatából lehet kiválasztani a belövéshez használt ékszert, melyek különböző formájúak vagy 12 féle színű kövekkel díszített fülbevalók.

Paraffinos kézápolás:

A legszárazabb kézre is megoldást jelent. Tápláló kézmasszázs után kellemesen meleg, folyékony paraffinba mártja a kezét majd egy dunsztkötésbe pihenteti. A melegben a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe bejutnak és az eredmény leírhatatlan érzés.

Sminktetoválás (satír technika):

A sminktetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj kiemelése. Előnye, hogy többé nem kell fél órával korábban kelnie, hogy elkészítse sminkjét illetve nyugodtan strandolhat, nem fog elfolyni a szem és szemöldök festéke. A sminktetoválást egy erre a célra külön kifejlesztett gép segítségével végzem. A tűk orvosi fémből készülnek és pontszerűen juttatják be a növényi pigmenteket tartalmazó allergiamentes festéket a bőrbe. 2-5 évig marad a bőrben utána elhalványodik, de ha tartósan szeretné megtartani, akkor lehetőség van időközönként újra korrekciózni és akkor akár örökké is tarthat.

Microblading (szálas szemöldök tetoválás):

A microblading a legújabb sminktetoválási eljárás. A Microblading technikával – amelyet neveznek Japán szemöldöknek – a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást lehet elkészíteni. A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készül el. A tűk elhelyezése egy pici kis pengére hasonlítanak. Így valóban annyira vékony szálakat lehet vele produkálni, mint amilyen vékony maga a szemöldökön lévő szőrszál. Ez az új sminktetoválás technika leginkább azoknak ajánlott, akiknek még nem volt tetoválva a szemöldökük vagy már annyira elhalványodott, hogy alig észrevehető a régi tetoválás. Ugyanis ekkor tud igazán szépen és természetesen beleolvadni a természetes szőrszálak közé. A szálas szemöldök tetoválás kevésbé tartós, mint a hagyományos satírozás. Élettartama 12-18 hónapra becsült, szemben a hagyományos évekre szóló eljárással. A végeredmény annyira természetes hatást nyújt, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni az eredeti szőrszálaktól, ezért a hozzá nem értők észre sem veszik, hogy az ott egy tetoválás. Lehetséges a dúsítás teljesen természetes módon vagy éppen egy hiányos szemöldök korrigálása, úgy, hogy azt senki nem vegye észre.

AHA gyümölcssavas hámlasztás:

Nyár végén a bőrünk megvastagodik a sok napsugárzástól és különböző foltok jelennek meg rajta, például a szeplő, májfolt vagy a pigment folt. Ezeknek az eltüntetésére kiválóan alkalmas az AHA savas hámlasztás. Még a pubertáskori pattanások hegeit és az utánuk maradandó hám hiányát is nagyon szép eredménnyel kezelhetjük. Az érett bőröknél a ráncok mélységét csökkenthetjük vele, ezáltal új, életteli, friss bőrt kapunk. Az AHA savas kúra hatása, hogy felgyorsítja a sejtmegújulást, fiatalít, ránctalanít, segít a hegek felületének enyhítésében illetve az elszarusodott felhámot tökéletesen oldja. A kezelést kúraszerűen végezzük (kb. 8-10 alkalomra van szükség), a megfelelő eredmény elérése érdekében 2 héten át heti 2 alkalommal, majd hetente 1-szer. 1 kezelés kb. 1 óra hosszát vesz igénybe. A kúra alatt otthon is egy enyhe savas krémet kell minden este felkenni a megtisztított arcbőrre. A kezelés időtartama alatt napozni, szoláriumozni és egyéb fénykezeléseket végezni NEM szabad! (A kúrát ősz végétől tavasz elejéig lehet csak alkalmazni!) A kúra alatt a bőr nem erőteljesen hámlik, hanem csak a sejtosztódás gyorsul meg, ezért nem kell félni a ronda esztétikai látványtól.

Arcvasalás:

Ez egy galvánárammal működő gépi kezelés. Ez a kényeztető SPA arckezelés regenerálja, fiatalítja és frissíti bőrét. Ezáltal ragyogóvá válik és újra fellélegezhet. Azonnali látványt nyújt, a ráncok mélysége csökken, a bőr feszesebb és élettelibb lesz. Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, beleértve a bőr saját anyagait. Ez a kezelés bőre antioxidáns védelmét erősíti, amely szükséges a bőr öregedésének meggátlásához.

Bőrdiagnosztika:

A bőranalizáló készülék segítségével lehetősége nyílik a legapróbb elváltozásokról is képet kapnia. 6 bőrön készült fényképből 4 területen elemzi a gép az elváltozásokat, mégpedig a pigmentfoltok, a ráncok és vonalak, a bőr állag és a pórusméret szempontjából. Az adatlap segítségével meg tudjuk határozni a kezelés fajtáját, időben el tudjuk kezdeni a kezelést, még mielőtt az szemmel látható lenne illetve nyomon tudjuk követni a kúrák alatt történő változásokat.