Marianna Kozmetika házirend


Kedves Vendégeim!

A házirendet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre. Tájékoztatni szeretnék mindenkit a szolgáltatásaimmal kapcsolatos néhány tudnivalóról, tiszteletteljes kérésről. Bejelentkezéssel, kezelések igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirendet.

Nézzük, mik azok a szabályok, amelyek betartásáért hálás leszek!

1.) Időpont egyeztetés:

A szolgáltatások igénybevételéhez előre történő bejelentkezés szükséges! Amire munkaidőben személyesen vagy telefonon van lehetőség. Nekem fontos az információ csere, így előnyben részesítem a telefonos kommunikációt, ezért kérek mindenkit, hogy ne üzenetben kérjen időpontot. Munka közben a telefont nem mindig tudom felvenni, de amint szabad vagyok, mindenkit visszahívok. Telefonos bejelentkezésre hétfőtől-péntekig 8-20ig van lehetőség.

2.) Érkezés időben:

Kérek mindenkit, hogy mindig érkezzen időben, vagy néhány perccel hamarabb, hogy rá tudjon hangolódni a kozmetikai kezelésre. Korábban érkezésnél, a váró helyiségben van lehetőség leülni. A kabátot az előtérben lévő fogason kell elhelyezni. Itt van lehetőség az utcai cipőt vendégpapucsra váltani. Mivel számomra fontos a szalon higiéniája, ezért kérek mindenkit, hogy mindenképp hagyja az utcai cipőt a cipő tárolón. A kényelmesebb várakozás biztosítása érdekében ingyenes WIFI-vel, újsággal, mobiltelefon töltési lehetőséggel várlak. Víz automatából biztosítok hideg/meleg szénsavmentes ásványvizet. Ebből a vendégek készíthetnek maguknak kávét vagy teát. Minden kezelésnek előre meghatározott időkerete van és egymás után következnek a vendégek. Így nincs lehetőség a csúszás behozására. Amennyiben már látható a késés lehetősége, akkor kérek mindenkit, hogy mihamarabb jelezze felém. Ha túl nagy a késés és az a következő Vendéget károsítaná, előfordul, hogy akkor nem tudom elvégezni a szolgáltatást.

3.) Időpont lemondása:

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor jönnie kellene. Ez borzaszóan kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni. Bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy töröltetni szeretné valaki, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedj megtenni. Hétfői időpont esetén, hétvégén egy üzenetben kérnék jelzést, mert így nekem is marad annyi időm, hogy ezt az időpontot másoknak odaadhassam. Ezzel megadva másnak is a lehetőséget, hogy a megüresedett időpontot igénybe vegye, és nekem se jelent bevételkiesést. Amennyiben a 24 órán belüli lemondások, illetve le nem mondott időpontok száma meghaladja a három alkalmat, a továbbiakban nem áll módomban több időpontot adni.

4.) Betegség esetén halasszunk!

A szépségszalon kizárólag EGÉSZSÉGES vendégek számára látogatható. A "kicsit köhögök", vagy "csak az orrom folyik" kérek mindenkit, ne legyen kifogás. Betegség esetén telefonáljon mindenki és a legnagyobb rugalmassággal igyekszem a várható gyógyulás idejére időpontot találni. Ezzel megakadályozzuk, hogy más vendégek, illetve én is megfertőződjek. Mindenki gondoljon bele, lehet, hogy éppen emiatt nem tudom majd elvállalni legközelebb, amikor jönne!

5.) Kis kedvenceket, azaz kutyát és macskát nem fogadhatunk az üzletben!

A kozmetikába kérek mindenkit, ne hozzon állatot! Nagyon fontos a higiénia és a szalonban nem megoldott a kisállatok őrzése. Illetve a következő vendég lehet állatszőr allergiás és nincs annyi időm a vendégek között, hogy mindent kitakarítsak a kis állatok után. Másrészt egészségügyi előírások és az ÁNTSZ szabályzatai nem engedélyezik. Kérem, hogy ezt tartsuk tiszteletben!

6.) Amit biztosítok a vendégeknek:

A kozmetikámban törekszem a Vendégeim kényelmének biztosítására. Kezeléseimhez minden esetben új, tiszta kezelőruhát és fejpántot biztosítok mindenkinek, továbbá takaró áll rendelkezésre, hogy még komfortosabb érzéssel teljen az idő. A mosdóban nedves törlőkendőt biztosítok, mely szolgálja a kényelmet és növeli a komfortérzetet, melyet kérek, mindenki használjon intim gyantázás előtt. Tiszta, rendezett, nyugodt környezetet biztosítok, hogy a nálam eltöltött idő relaxációs zene mellett élmény legyen. Kizárólag professzionális kozmetikai termékekkel dolgozom, a forgalmazók által előírt protokollokat és kezelési időket szigorúan betartom. Egyszerre egy vendéggel foglalkozom. Egyénre szabott kezeléseket állítok össze és a kezelések alatt osztatlan figyelemben részesül minden vendég.

Köszönöm szépen az együttműködést!
Sok szeretettel várok mindenkit a Marianna Kozmetikában!

Házirend letöltése PDF dokumentumként
Házirend letöltése képként